Työpaikat

DIAKONIAN VIRKA

Ruokolahden seurakunnassa on kaksi diakonian virkaa, joista nyt haettavana oleva virka sijoittuu Ruokolahden alueelle. Diakoniatyö on monipuolista ja laaja-alaista asiakastyötä, jossa toimitaan aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa. Ryhmätoiminnoissa seurakuntamme diakoniatyö painottuu vanhustyöhön. Myös talousavustaminen ja verkostotyö ovat kasvussa. Viran tehtäviin kuuluvat lisäksi vapaaehtoistyön ohjaus, kansainvälinen diakonia, rippikouluopetus ja osallistuminen yleiseen seurakuntatyöhön.

Virkapaikkana on Ruokolahti mutta työtehtäviä tulee aika ajoin myös Rautjärven puolelle. Liikkuminen laajan seurakunnan alueella edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädös-kokoelma nro 141) mukainen diakonian viran haltijalta ja diakoniatyötä pääasiallisena tehtävänään tekevältä viranhaltijalta vaadittava tutkinto. Palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Virka tulee ottaa vastaan 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Ennen työn vastaanottamista valitun on esitettävä lääkärintodistus työkelpoisuudestaan sekä rikosrekisteriote. Virassa on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset ja CV sähköpostitse leena.haakana@evl.fi 17.11.2023 klo 15.00 mennessä.

Haastattelut toteutetaan to 23.11.2023.

Lisätietoja
kirkkoherra Leena Haakana, leena.haakana@evl.fi, p. 044 7881124, tai diakoni Anni Parikka, anni.parikka@evl.fi, p. 050 531 3406

Ruokolahden seurakunta toimii Ruokolahden ja Rautjärven kuntien alueella. Seurakunnassa on noin 6000 jäsentä. Työyhteisömme on ilmapiiriltään iloinen, positiivinen ja uutta kokeileva.

Osoite: Satamatie 1, 56100 Ruokolahti

Kirkko-opas

Ruokolahden seurakunnalle haetaan kirkko-opasta touko-syyskuuksi Ruokolahden kirkkoon. Tehtävään kuuluu opastuskierrokset sekä kirkkokahvien järjestäminen avointen ovien aikaan kirkossa. Tehtävään soi sisältyä myös kirkon siistimistä ja toimitusten avustavia tehtäviä.

Tehtävä edellyttää jonkin verran englannin kielen taitoa, sillä kirkossa käy myös turisteja. Hakijalta toivotaan yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Aiempi vastaava kokemus katsotaan hakijalle eduksi, mutta tehtävään saa myös perehdytystä.

Toimenhaltijaan sovelletaan kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta.

Yhteyden otot: Auli Harjunpää p.0447881132 auli.harjunpaa@evl.fi

Sonja Hirvonen p.0505313407 sonja.hirvonen@evl.fi

Ruokolahden seurakunnan hautausmaan kausityöntekijät v. 2024

Ruokolahden seurakunnalle haetaan kausityöntekijöitä huhti-syyskuu väliselle ajalle. Työ tapahtuu Ruokolahden, Rautjärven ja Simpeleen hautausmailla. Hakemuksessa tulisi käydä esille toive ensisijaisesta työkohteesta.

Tehtävään sisältyy hautojen ja kukkien hoitoa (mm. peruskunnostus, kukkien istutus ja kastelu, kukkien hoito hoitokauden ajan) sekä hautausmaiden alueiden yleinen hoito. Hakijalle katsotaan eduksi puutarha-alan koulutus tai perustuntemus sekä kokemus puutarha-alan tehtävistä. Tehtävät edellyttävät ennen kaikkea halua oppia uutta. Tehtävään palkataan vähintään 17 vuotta täyttänyt henkilö. Tehtävässä odotetaan hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä organisointikykyä.

Toimenhaltijaan sovelletaan kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta.

Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan aikana.

Yhteydenotto: Sonja Hirvonen seurakuntamestari p.0505313407  sonja.hirvonen@evl.fi