Tervetuloa seurakunnan päiväkerhoon!

Päiväkerho kokoaa 3-5-vuotiaat lapset kerran viikossa kolmeksi tunniksi kerhotoimintaan Ruokolahdella Kompassissa (Toritie 6) ja Simpeleellä Simpukassa (Roihankatu 1). Kerhotoiminta 2024-25 on siis tarkoitettu kaikille vuosina 2019, 2020 ja 2021 syntyneille tytöille ja pojille. 3-vuotiailta edellytetään ns. päiväkuivuutta.

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa ilmaista varhaiskasvatusta. Ohjelmaan sisältyy alkupiiri, pieni lapsenkokoinen hartaushetki, laulua, liikuntaa, musiikkia, askartelua, eväshetki, vapaata ja ohjattua leikkiä sekä satuhetki. Paljon kaikkea kivaa! Tärkeintä kerhossa ovat lapset – että jokaisella on hyvä olla!

Kerhotoiminta alkaa syksyllä. Ryhmät muodostetaan aina keväällä ilmoittautuneiden mukaan ja ryhmäkoko vaikuttaa ohjaajien määrään (1-2) kerhossa. Vapaita paikkoja voi kysellä läpi vuoden. Edellytämme ilmoittautuneilta sitoutuneisuutta säännölliseen toimintaan!

 

Kerhotoiminta 2024-2025

* Päiväkerho Ruokolahdella maanantaisin klo 9-12 (Kompassi, Toritie 6). Lastenohjaaja Sari Lappalainen.

* Päiväkerho Simpelellä keskiviikkoisin klo 9-12 (Simpukka, Roihankatu 1). Lastenohjaajat Suvi Vento ja Sari Lappalainen.

* Kerhotoiminta alkaa viikolla 34.

* Syysloma viikolla 43.

* Kerhotoiminta päättyy ennen joulua viikolla 50.